divendres, 13 d’abril del 2012

Els experiments de SALLY DAVIES

Hola què tal gent! Els Divendres a la tarda, després del curro, és temps per preparar el Fase Beta. I de tant en tant trobo notícies curioses com la que avui m'he trobat. Espero que sigui una broma tipus dia de Sants Innocents, perquè si relament és certa la notícia és molt difícil de creure. Què li devia passar pel cap a aquesta senyora a l'hora de fer l'experiment? Ho hauré de provar algun dia, que per cert hauria pogut ser avui ja que he anat a treballar en un restaurant d'aquestes característiques... Us explico:
Sally Davies és una pintora fotògrafa que un dia va voler començar un projecte/experiment per demostrar a un seu amic que el menjar dels restaurants de menjar ràpid no és sa. El projecte porta per nom "Davies "Happy Meal Project"". I un dia del 2012 del mes d'Abril es va dirigir a un establiment de Mc Donalds i va comprar-hi una hamburguesa i una bossa de patates. I a partir d'aquell dia va començar l'experiment, ja que si la carn era sana i bona s'hauria d'haver descomposat al cap de res. I la sorpresa va ser que d'això ja fa 2 anys i en comptes de descompondre's està com el primer dia!!!


Es veu que a partir del dia 2 l'hamburguesa va deixar de fer l'olor característica d'hamburguesa i els seus gossos ja ni la podien/volien olorar!!


Aquesta notícia fa olor de mentida però com que l'he trobat entretinguda us l'he explicat.
Fins demà al Fase Beta!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada