dilluns, 2 d’abril del 2012

Desfilada de models al barri del Remei de Vic

Hola què tal gent! Hem acabat de passar el cap de setmana el qual a Vic se celebra el tradicional Mercat del Ram. Enguany, i degut a la crisi, s'han reunit altres fires i activitats que es realitzaven altres dies de l'any, i se suposa que així hi guanya tothom i es poden fer el mateix número de fires a la ciutat, però totes al mateix dia. Un exemple de fira destinada a perdre's i gràcies a la unió ha estat la Fira Làctium, dedicada als làctics, sobretot els formatges.
Però el que avui us vull parlar és d'una altra activitat que també es feia en altres dies i que també s'ha ajuntat. I aquesta activitat és la presentació de la moda de Primavera-Estiu per part dels botiguers del Barri del Remei de Vic. Roba, sabates, complements, pentinats,... I us preguntareu per què parlar precisament d'això, doncs suposo que després de veure aquesta foto ho haureu endevinat:


Sí, son en Marc (el meu germà) i en David del Fase Beta desfilant com a models. Jajajajajaja. La veritat és que no ho van fer gens malament, però quin fart de riure!!! Una bona manera d'acabar el Dissabte!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada