dilluns, 4 d’abril del 2011

Ia ULTRA CAKO GUILLERIES XTREM - 2 i 3 D'Abril del 2011

Hola què tal gent!! Quin cap de setmana que he arribat a passar!! Si 1 hora abans de començar-lo m'haguéssin fet dir com voldria que hagués sigut, hagués dit que perfecte, que de conya,... Doncs a la realitat ha estat així.
El Dissbate va començar com sempre: anant a Ràdio Taradell al matí a En Construcció i Fase Beta (ja us en parlaré més endavant), a la tarda a tornar-hi per fer El Galliner 5D i a partir d'allà la cosa va anar millorant, començant per en Quim (a partir d'ara l'Altre Quim) que es va apuntar a l'últim tram de la ULTRA CAKO GUILLERIES XTREM 2011. L'equip de suport del trailwalker el va convèncer per venir (de fet, va costar ben poc, tenia ganes de venir un dia amb nosaltres i conèixer tota la gent que mou tot el tema). L'equip de suport no deixa penjat a tot l'equip, però no estem tant preparats com la resta per fer tants quilòmetres caminant (en aquesta ocasió 60). Per això, vam decidir apuntar-nos a partir d'Osor, l'etapa nocturna, 14 quilòmetres, els últims, que per mi van passar rapidíssim. La veritat és que va ser un recorregut encertat, primer, tot pujada, però després tot baixada. No hi havia clar de lluna tot i estar serè. La temperatura súper ideal. El vent, a estones, bufant, ens posava una banda sonora de pel·lícula de terror. I a més, també hi havia 2 membres d'una altre equip de la Trailwalker, l'equip TRAMUNTANA DREAM (http://trailwalker.intermonoxfam.org/ca/equipos/ficha/tramuntana-dream), un parell de noies súper simpàtiques. Si us penseu que hi havia rivalitat entre equips és que encara no ens coneixeu! L'arribada a La Cellera de Ter, i punt i final a la Presó, que és un bar per anar a passar l'estona, a fer el Got, i per comentar com havia anat aquesta experiència. Personalment m'està agradant molt això de les caminades nocturnes, i això que només és la segona.
Per la meva part us demano disculpes per si a algú li va molestar el flaix de la càmera (fins i tot a mi em molestava).
I fet i fet, la caminada va transcórrer durant 2 dies, el 2 i el 3 d'Abril. El cap de setmana encara em va portar més sorpreses, que si esteu atents a les 2 següents entrades sabreu quines van ser. Una pista pel Dissabte i una pista pel Diumenge. Dissabte poc normal i Diumenge molt animal!!
Fins aviat!!!

1 comentari:

  1. Lluis ets tot un profesional de la fotografia, estas disculpat, i tant que si!!! però ja et passaré la factura de l´oculista, encara estic enlluernat. Gracies per venir nanos.

    ResponElimina