dilluns, 18 d’abril del 2011

Caminada nocturna a Sant Hilari Sacalm - 16 d'Abril del 2011

Què tal gent! Passat ja un cap de setmana reclòs a casa per les molèsties ocasionades per l'alèrgia, aquest ja m'he pogut moure una mica, i de quina millor forma que una nocturna. Això d'anar a caminar a la nit, amb el frontal i a clar de lluna m'agarada bastant, i més quan de dia fa tanta calor. La Carme va ser la que m'ho va proposar i va ser un encert.
A les 8 del vespre marxo cap a Sant Hilari (Sacalm) amb en Jordi i en Quim (l'Altre Quim), la Carme, en Lluís i en Bitxo van amb un altre vehicle (adaptat per portar en Bitxo i la Duna). Arribem a la plaça del Dr. Gravalosa, lloc de les inscripcions, abans que els altres (això sí que és un miracle!!). Ens esperem i realitzem la inscripció tots junts. En Bitxo està molt nerviós perquè té unes ganes bestials de començar a caminar. Al davant, una caminada d'uns 13 quilòmetres (més informació a http://ropits.com/cgi-bin/page.pl?ID=1680&nom=). La veritat, poca gent comparat amb les edicions anteriors, ens comenten. La raó: un partit de futbol, i ni més ni menys que un Reial Madrid - Barça. Bon dia per escollir! Lluny de ser un impediment el fet que siguem pocs (per la organització suposo que és un marrón) pels que caminem va molt bé: via lliure per anar al nostre ritme. Bé, ritme el que portaven en Jordi i en Quim, que entre anècdotes i cançons, ens van amenitzar la caminada. Només haig de dir que fins al sopar, per SORT, ens vam escapar els dos Lluïsos, i dic per SORT perquè la Carme ja ho explica al seu bloc. Caminar, córrer, no sé què va passar però vam arribar abans de que s'acabés el partit, tot interpretant les cares de la gent dels bars per on passàvem i feien el Barça. Vam arribar a la conclusió que alguna cosa no anava bé del tot. Gràcies a la tele d'un veí de Sant Hilari vam descobrir què estava passant. Al cap de 15 minuts, la gent ja va començar a passejar pel poble, que pel partit els carrers van quedar desèrtics.
En resum, una caminada llampec molt amenitzada pels pocs que hi érem i que els qui no van venir per seguir el futbol s'ho van ben perdre. Una caminada divertida i amena!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada