dissabte, 11 de juny del 2011

Ràdio Taradell. Premis Programació 2010/2011

Hola a tothom! Ahir Divendres dia 10 de Juny tots el col·laboradors de Ràdio Taradell teníem una cita que no hi podíem faltar: El sopar de Final de Temporada.
Ens havíen convocat a les 7 de la tarda per començar amb partits de futbol. Degut a la feina hi vaig arribar una estona tard, però per culpa de la pluja els partits es van haver d'ajornar. Mentre feiem temps fins que no arribés tothom vaig ajudar a muntar la Playstation2 i l'altaveu ultra potent per poder fer karaoke després del sopar. Primera conclusió, que no vol dir cap descobriment: els locutors de Ràdio Taradell no ens podríem dedicar a cantar!! jeje Mentrestant, l'Albert i en Bernat jugàven a futbol.. quan ja tots hi érem va començar el sopar, amb una petita sorpresa: uns gomets al plat, i per què servien? Doncs per fer un joc: durant el soar no podíem pronunciar cap nom de qui estigués a la taula. Si mireu les fotos veureu com vam acabar! Acte seguit vam fer les postres: Un Flam amb canya!! Per agafar atacs de riure!! Vam estar una estona "cantant" i jugant a futbol i acte seguit hi va haver l'entrega dels premis de Ràdio Taradell de la temporada 2010/2011.
El jurat va distingir 3 programes entre tots els de la graella, segons ells els 3 millors:

Premi: Programa Plàstic Dance, del DJ Denon
Premi: Programa Fase Beta, dels germans Pratdesaba i en David Martos
Premi: Programa Fem Memòria, d'en Quim Aumatell, Guillem Rovira, Jordi Estrada, Lluís Partdesaba i Jordi Aumatell

Sí, sí, els dos premis em van venir que ni m'ho esperava. Vaig quedar sense paraules!! Gràcies, gràcies i mil gràcies. Vull dir que tota la programació es mereixia algun reconeixament, però els premis són així. En Jordi Estrada no hi va ser per recollir el premi. Agraïr especialment a en Jordi Aumatell, que sense ell el Fem Memòria hauria sigut molt difícil de realitzar-se. La pàgina web de l'Emissora ho resumeix així:


FEM MEMÒRIA, FASE BETA i PLÀSTIC DANCE, millors programes de Ràdio Taradell
Temporada 2010-11
Ràdio Taradell ha premiat Fem Memòria, Fase Beta i Plàstic Dance com els millors programes de l’emissora durant la temporada 2010-11, que es tancarà l’última setmana de juny. Els guardons es van lliurar ahir al vespre en un sopar amb tots els col·laboradors de la ràdio.

La direcció de l’emissora ha reconegut aquests 3 programes per la seva constància i dedicació a Ràdio Taradell. En el cas del Fem Memòria, amb Quim Aumatell, Guillem Rovira i Jordi Estrada, se n’ha destacat l’esforç de voler crear un arxiu històric de gran valor, a partir de les entrevistes que aquests 3 joves fan als avis de Taradell. Al programa tecnològic Fase Beta, amb els germans Pratdesaba i David Martos, se li va reconèixer la voluntat d’explicar allò inexplicable sobre el món de les noves tecnologies i les ganes d’anar un pas per davant. Finalment, es va distingir al Plàstic Dance, amb Albert González, per saber mantenir el ritme cada divendres a la nit amb un programa que ja és històric a l’emissora.

El sopar d’ahir al vespre va reunir una cinquantena de col·laboradors de Ràdio Taradell que van compartir una agradable vetllada. Va ser una nit per recordar anècdotes dels últims mesos i, sobretot, per passar-ho bé.


I després dels premis van venir més partits de futbol i karaoke (el meu nivell de futbol és com el de cantar). També per petar la xerrada. Em vaig retrobar després de molt de temps amb l'Oriol Vall-llobera ("Mitja Part", Dilluns de 10 a 11 de la nit), que som amics de ràdio. Amb ell vam compartir el penúltim programa especial de les eleccions. Quins temps! Realment vam passar una estona molt i molt agradable i sobretot divertida!!




I aquí la presentació de fotos:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada