dimecres, 22 de juny del 2011

RÀDIO AL CARRER, Dissabte 18 de Juny del 2011

Hola què tal! Aquest passat Dissabte Ràdio Taradell ens va preparar l'estudi de la unitat mòbil al carrer Sant Jordi de Taradell, al costat del camp de futbol i la piscina, en motiu de la Festa de les Arts. Així doncs, la programació matinal del passat Dissabte va ser realitzada íntegrament dés del carrer, al costat de grafiters que mentre nosaltres feiem el programa ells pintaven una paret amb el fons vermell.
Sempre és una festa i un privil·legi poder sortir de tant en tant al carrer, que ens toqui l'aire, i més si ens hi acompanya d'altra gent. El programa va transcórrer sense problemes destacables, només dir que al principi hi havia acoblament de micros. Aprofitant que feiem ràdio des del carrer, en Marc va portar la seva gossa, la Boira, que es va portar d'allò més bé. Fins i tot va anar a fer un passeig amb unes noies oients que ens van venir a veure. Igualment en Guillem Rovira, un company de ràdio del Fem Memòria, i un seu amic ens van venir a veure com feiem el Fase Beta. També vam regalar "flaiers" de descompte del nostre patrocinador: Desordre, les botigues surf shop de Vic i Ciutadella de Menorca.
Per acabar només dir que amb molt bona fe un company de la ràdio ens va tirar moltes fotos però no en va enfocar gairebé cap al seu lloc. Igualment moltes gràcies!!!

P.D. Aquesta entrada va dedicada a un company de feina que em va dir a veure quin dia posaria fotos de la ràdio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada