dimecres, 19 d’octubre del 2011

60

Hola a tots! Aquest passat Diumenge dia 16 no vaig anar a caminar enlloc perquè a casa teníem celebració: va ser l'aniversari del meu pare, i li vam preparar sorpreses, moltes sorpreses. El pobre el vam ben enganyar dient-li que aniríem a Fira a Olot, però li teníem preparat el seu dinar preferit. Això sí, el dia abans ja el vam felicitar per Ràdio Taradell al programa El Galliner 5D:


Perquè a la ràdio la sort que tenim és que ningú ens veu (bé, si mireu la webcam podeu arribar a veure-hi alguna cosa) ja que els Pollets no paraven de riure, i entre tanta rialla els minuts passaven amb la trucada i ens quedàvem sense programa.
Bé, de cara a Diumenge vam enganyar el meu pare dient-li que aniríem de Fira  a Olot i allà ens hi quedaríem a dinar. Mentrestant, com us podeu imaginar, a Olot no estava pas previst d'anar-hi, i mentre s'arreglava per anar-hi van arribar tota la família que faltava i fins i tot van venir uns amics de Sabadell, que aquest estiu vam anar a fer una ruta junts a l'Estartit.


El pobre, al veure'ls, va quedar sense paraules, i més que va quedar-hi sense amb el que li teníem preparat: el dinar, concretament el seu dinar preferit: una PAELLA d'ARRÒS com Déu mana, que va arribar puntual. Només faltava l'estríper, que de fet va fer-ho ell (no us perdeu les fotos!!). Però el plat fort de les sorpreses van venir amb els regals:
1 val per unes ulleres de sol (per anar sexi)
1 val per la piscina (millor que us ho expliqui ell mateix, si vol)
Victorinox edició especial 125 aniversari de color platejada (provinent de Suïssa)(l'enveja de tothom)
1 Smart Box per a 2 persones i 1 Cap de Setmana a destí a escollir
La veritat és que encara no sé si ha obert boca perquè va quedar petrificat al veure l'àlbum de fotos que li vam preparar amb instantànies des del dia que va néixer. Suposo que d'aquí a 1 mes encara se'l fullejarà com si fos el primer el dia. I per païr el dinar què millor que anar aveure les vaques a casa els avis? Doncs sí, fins i tot la Pilar tocava els animals!!


I per acabar us passo les fotos:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada