divendres, 2 de setembre del 2011

Es CARCAIXELLS - 14 d'Agost del 2011

Hola de nou! Al mig de les vacances a l'Estartit en Pere ens va reunir el dia 14 d'Agost (i no el 13!) per ensenyar-nos Es Carcaixells, l'excursió que ens va prometre el Febrer passat. A l'excursió hi érem gairebé tots, només faltava l'Ultraquim, però hi havia la família Tuneu sense en Bitxo, la Maria i molta més gent que vam conèixer. Tot un plaer!
Els que no sabíem el lloc vam quedar al pavelló d'esports de Santa Cristina d'Aro. En Pere ja ens esperava amb algun obsequi. Acte seguit vam anar cap al punt de partida de l'excursió, i en Pere ja em va dir que de fotos res de res, que aniríem a sac i no podíem anar Xino-Xano. El motiu és perquè la Carme (la dona d'en Pere) i una seva amiga faríen la cursa de les Guilles i hi anàven a entrenar, i sobretot a veure com reaccionaven amb la forta calor. Llocs com el poblat Ibèric de la Plana Basarda, Pedralta i coronar el Montclar ens van deixar sense alè però bocabadats de l'espectacularitat dels indrets, i per no dir Es Carcaixells, un lloc tant a prop nostre i tant desconegut!! Un fet a destacar és els moments d'intensa calor, bé, dir intensa és poc, fortíssima calor, que ens vam trobar, ideals per les dues atletes. Podríem parlar de desnivells, però no tinc les dades, només dir que Déu ni Dó (me'n recordaré Pere!). Un punt molt i molt a favor va ser la sorpresa que ens esperava a Pedralta: un mega esmorzar:


Síndria, plàtan, xocolata, coca, coca-cola, beguda isotònica, aigua per re-omplir les motxilles, cadires per descansar,... si és que així ni vaig poder menjar el que portava jo: entrepà de truita d'ous de casa l'àvia (Pere, al lloro!) amb albergínies de l'hort de casa!!
A l'acabar l'excursió tenia tanta calor que només volia veure aigua!!
I la frase del dia:
Lluís Tuneu a mi: "Aquesta ha anat per venjar-me de la travessia de l'Estartit!!" (Això sí, entre rialles).
Jordi Pratdesaba: I jo què hi pinto doncs! Quina culpa en tinc!
Lluís Tuneu: Això són els danys colaterals!!
En fi, un gran dia i un GRAN ENTRENAMENT de cara a Suïssa.



Fins ara!

1 comentari:

  1. M'alegro que us hagi agradat Lluis i companya..ahh!! i un dia farem un avituallament d'entrepans amb truita d'ous de casa l'àvia, aixo si apunteu la data de caducitat a la closca vale!! trastos. Ens veiem!!
    Super Xules les fotos.

    ResponElimina