divendres, 5 d’agost de 2011

Estrenant el 3 al davant


Hola a tots! Avui és el meu aniversari (i el del meu germà també!). Tots dos estrenem el 3! I per celebrar-ho ens han preparat una festa sorpresa a casa, a Sant Marc. Ho tenien tot enllestit i jo no m'ho esperava gens. Sí m'ho esperava per Divendres, però Dijous no. I m'han ben enganyat!!
Havíem quedat amb els meus tiets que hi aniria a sopar, i jo els hi he volgut portar les postres, unes prunes boníssimes. Hem quedat a les 8 de la tarda a casa seva, i quan ja hi he arriabt ells m'esperaven dins del cotxe i que hi havien hagut canvi de plans, que aniríem a sopar al restaurant de la Font del Riu, prop de Sant Sadurní, i jo innocent que no portava calers! No, de manta, al mig del bosc! Que divertit! Però abans hem de passar per Sant Marc per preparar l'equipatge de les vacances! Ah, vale! I quan hem arribat a Sant Marc, sorpresa: si fins i tot hi ha la Mariona i en Francesc!!!! Ja capto, ja! M'han ben enredat!! I tant que m'ha agradat!!! Ens han preparat un sopar per celebrar els 30!! Avui hi érem tots (tot un senyor miracle!) i no s'ho volien perdre. Llavors han vingut els regals:
1. un val per una excursió en globus aerostàtic!! Ja tindré tot l'estiu per pensar quin lloc voldria veure dés de l'aire.
2. Un álbum fotogràfic de globus a la portada buit i per omplir de l'excursió.
3. Un colage de fotos de quan érem més petits. Sobretot m'ha agradat perquè és un colage manual, que s'ho han hagut de currar!!
4. Una samarreta de fotos de quan érem petits i de com som ara!! Les lletres posen: ELS BESSONS JA EN TENIM 30!
Ja la lluïré aquest estiu, i hivern,...
I per acabar de rematar la festa he decidit passar per l'audició de sardanes de les Festes del Carrer de Gurb, amb la Cobla Contemporània, que ens ho han fet passar d'allò més bé!! Sardanes del Waka Waka de Shakira han fet embogir el públic, com també el Galop de Sortida.
Que tingueu molt bon estiu i fins aviat!!